… men ingen snö!

2692446311_091cc55b12_o

1 Roland Wattenström, 2 Hilding Karlsson, 3 Arne Roswall, 4 Herbert Karlsson, 5 Bengt Nilsson, 6 Björn Cederqvist, 7 Rune “Spånga” Nilsson, 8 Jörgen Olsson-Oljohns, 9 Svante Hallberg, 10 Kurre Jansson, 11 Bosse Bengtsson, 12 Ingvar Söderström, 13 Lasse Bengtsson.

Denna bild visar ett antal Västerhaningebor med en osorterad hög av skidor framför sig. Dom ser väl inte alltför besvikna ut men en viktig ingrediens i sammanhanget saknas uppenbarligen!
Nummer 2 ovan, Hilding Karlsson från Krigslida, var idrottsföreningens starke man när det gällde skidåkning. Under ett antal år höll han i “Skidans Dag” med ett stort antal deltagare. Allt från miniorer till oldboys. Han var också mycket engagerad i folkdans och var en skicklig korgmakare.
På bilden ovan saknas ett par av de mest framstående åkarna, Nisse Tyllman och Rune Eklund, kanske var de på träningsläger där det fanns snö!