Det har blivit ett otroligt stort ….

…intresse för haningebloggen vilket naturligtvis är glädjande!

Vissa dagar snuddar antalet visningar 700 strecket!
Men för all del, ibland är det bara ett par hundra!
Tack alla följare (det accepterade namnet på de som läser), fortsätt så och sprid gärna sidan till släkt och vänner. Glöm inte dom som flyktat Haninge och sitter ute i landet/världen och längtar efter hembygden…..

 

Mest besökt är inlägget om den gamla verkstadslokalen i Västerhaninge, vars vara eller inte vara delar läsarna i två lika stora grupper.

1654284_627538963982956_417716776_n

Inlägget om denna anläggning engagerade många!

Lite humor!

På bilden i artikeln ses Mormontemplet i bakgrunden, förvånansvärt många tar chansen att tolka frågan som det är detta som borde rivas!

Flera kommentarer, tack!

Jag tycker dock det finns ett stort problem, idén med en blogg är ju att man ska föra debatt på nätet och tillföra fakta och synpunkter på inlägget. Efter varje inlägg finns en kommentarsruta, jag kan inte påstå att denna funktion är överbelastad!
Eftersom jag “flaggar” många av artiklarna på Facebook, en slags löpsedel, är det där som kommentarerna hamnar. Är ju inte fel på något sätt men i flödet på FB hamnar dessa efter ett tag i en stor anonym massa och försvinner mer eller mindre.
I rutan skriver du löpande brödtext utan konstigheter, hamnar hos mej innan det läggs på nätet. Ingen censur i egentlig mening, gäller bara att sortera bort nätets knäppskallar!

Vore alltså roligt att få fler kommentarer på själva bloggen!

Sune Nilsson

Redaktören, kan nås på sune.n@telia.com