Hembygd i Haninge

Fest på Hässlingby

Syskonen Israelsson på Hässlingby har bjudit in traktens ungdomar på fest och här är man uppriggade för ett gruppfoto i stora salen, tidpunkten är troligen början på 50-talet.

Fest på Hesslingby

1. Sven Larsson, Småhamra 2. Lars Olof Eriksson, Hamra 3. Sonja Danielsson, Övre Bihagen 4. Karl Axel Israelsson, Hässlingby 5. Karin Sjögren, Tomta 6. Erik Larsson, Småhamra 7. Stig Johansson, Hammarby 8. Ulla-Britt Eriksson, Hamra 9. Astrid Sjögren, Tomta 10. Gunnar Sjögren, Tomta 11. Ulla Jansson, Valsta 12. Erik Israelsson, Hässlingby 13. Gunbritt Sandberg, Lännåker 14. Margareta Åkerblom, Lövhagen 15. Gunnar Danielsson, Övre Bihagen 16. Gustaf Israelsson, Hässlingby 17. Åke Sandberg, Hammarby 18. Anna Israelsson, Hässlingby

Kanske kan vi få hjälp med att namnsätta övriga festdeltagare?

 

1 kommentar

  1. Arne Åkerblom

    Namn på deltagare fest på Hässlingby. Ovanför nr, 10 är Barbro Erikson från Väsby, (Nämdeman Manne Eriksons dotter) han i vit skjorta o fluga är hennes fästman Karl- Axel. Höger om nr 17 är Hans Ros´en gift med nr, 18.
    Bakom nr, 7 är Kerstin Gustavsson Nedre Bihagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 haninge.org

Tema av Anders NorenUpp ↑