2765486742_eef6657505_o

Det är bara att erkänna att produktionen av artiklar har varit mycket begränsad under senaste tiden. Engagemang och kreativitet går som allt annat här i världen i vågor och jag hoppas att komma igång igen på nyåret.

Bloggen är ju en blandning av nyskrivet material och äldre artiklar ur Haningegillets digra arkiv frampickade av dåtidens författare, ibland på en skraltig gammal Halda, och presenterade i vår medlemstidning.

När jag började med den här bloggen för några år sedan var min förhoppning att de utlagda artiklarna skulle inspirera intresserade Haningebor att skriva egna inlägg eller komplettera mina med intressanta fakta.

Allt för att bevara vår hembygds historia!

Tyvärr har det inte blivit så. Jag lägger i regel ut en blänkare på Facebook vid en ny artikel och där kommer alltid ett antal kommentarer av skiftande kvalitet. Visst har jag hittat några “pärlor” i sammanhanget men oftast byter ämnet karaktär och spårar ur.

Antalet kommentarer i anslutning till artikeln är lätträknade men de läsare som ger sig tid till att logga in där har i regel intressanta fakta att tillföra oss alla.

Snälla ni, kommentera och komplettera mera!

Tycker ni att det är enklare att maila synpunkterna går det ju också bra.

Gör så här:

Kopiera denna fejkadress:  nils.sune.nilsson#gmail.com

Byt ut “#,brädhögen” mot ett “@, snabel-a”, kopiera in den i ditt mail, skriv och sänd!

God Jul och Gott Nytt år önskar redaktören!